Yogaweekend i Smedjebacken

Yogaweekend i Smedjebacken


When?

Start time: Friday 17:00 (20 April)
End time: Sunday 12:00 (22 April)

About

YOGAWEEKEND

- lugn och ro, ny energi och inspiration -

Välkommen på yogaweekend med ashtangayoga och yinyoga.
Kom och var med, fyll kroppen med energi och sinnet med lugn.

OM YOGAN:

Yogaformen är ashtangayoga vilket är en dynamisk hathayoga där utövaren övar kroppsställningar i samklang med djup andning och fokus på den egna kroppen. Sara Jane Göthlin guidar deltagarna under helgen. Hon strävar efter att följa ashtangayogans traditionella undervisningsmetod som är grundad av Sri K. Pattabhi Jois.

Ashtangayoga passar alla eftersom det är en yogaform som undervisas så att varje utövare får ett individanpassat program. Det här kallas ‘Mysore practise’ och innebär att varje elev får ett program med så många ställningar som är lagom för sin kropp och livssituation. Det blir på så sätt en givande träningsform oavsett kroppstyp och bakgrund där alla övar i sitt eget tempo.

Under helgen kommer de som är nya för yogan få en introduktion och efter avslutad kurs ha ett program som de kan öva vidare på hemma. De som redan övar ashtangayoga kommer få guidning och individuella råd för att komma djupare i sitt yogautövande och utvecklar större förståelsen för tekniken. Det passar alltså både dig som är helt ny och för dig som yogat tidigare.

På lördag eftermiddag kommer deltagarna få varva ner med ett pass yin yoga som är en lugn stretching med avslappning i sittande och liggande positioner.

PRISER OCH ANMÄLAN:

Pris: 600 kr
Anmälan: Maila ditt namn och adress till: info@sarajane.se
Sista anmälningsdag: söndag 8/4
PRAKTISKT INFORMATION:

Yogamatta: Ta gärna med egen matta. Några lånemattor kommer finnas på plats.

Klädsel: Mjuka träningskläder, barfota.

Mat och dryck: Ät ingen större måltid timmarna innan passet börjar. Drick gärna vatten innan och efter men inte under klassen.

Frågor: info @ sarajane.se eller som en kommentar i den här gruppen.

TIDER:

Fredag:
17:00-18:30 Ashtangayoga

Lördag:
09:00-10:30 Ashtangayoga
11.30 Brunch tillsammans på 1862 för de som vill.
OBS! brunchen ingår inte i priset ovan.
15:00 Frågestund och teori
16.00-17.00 Yinyoga

Söndag:
10:00-11.30 Ashtangayoga

OM SARA:

Sara har undervisat yoga sedan 2013 och strävar efter att undervisa enligt traditionen som grundats av Shri K. Pattabhi Jois. I Ashtangayoga lärs undervisningsmetoden ut genom parampara, som är en form av lärlingssystem. Hon har gått ett fördjupningsprogram hos Ann Svärdfelt som grundar sig på den metoden. Ann är fortfarande Saras lärare som guidar henne att fördjupa sitt yogautövande vidare.

Sara är ursprungligen från Ludvika men bor och verkar numer i Grums. Läs mer om Sara på hennes hemsida: www.sarajane.se