Vedic Artkurs på Österlen

Vedic Artkurs på Österlen


When?

Start time: Thursday 12:00 (14 June)
End time: Sunday 17:00 (17 June)

About

Välkommen till underbara Österlen på grundkurs i Vedic Art!
Vedic Art är en metod som på ett lustfyllt, lätt och lekfullt sätt återuppväcker vår inre kreativa källa. Vi lär oss hitta och följa vårt inre flöde med det fria måleriet som verktyg. En kurs för både dig som kanske inte målat sedan skoltiden och för dig som målat mer. Steg för steg går vi igenom Vedic Arts principer och skapar från hjärtat, bortom intellekt och tanke. Under dessa dagar kommer vi att gå igenom Princip 1-8 (av totalt 17). Inga förkunskaper behövs.

Vi kommer att befinna oss på härliga Strandbadsgården där man också kan bo på B&B. (Fler boenden finns i närheten.)

Datum: 14-17 juni, (observera att klockslag kan komma att justeras)
Plats: Strandbadsgården, Löderup
Kursledare: Jenny Andsberg, kontakt: jenny@klorofylldesign.se
Pris för kurs: 2400 kr
Vi målar ungefär 5-6 timmar/dag, inklusive föreläsningstid. Du tar med dig eget målarmaterial (lite färger mm kommer att finnas på plats). Fika ingår.

Mer information om Vedic Art finner du på vedicart.com.

Eva Kallhed välkomnar oss till Strandbadsgården vid Löderups Strandbad. Här kan du bo på B&B, se på konstutställningen i galleriet och besöka butiken. Eva har öppet från påsk till september varje år. Som gäst kan du låna cykel (ta med egen hjälm) för att cykla genom landskapet. Det är bara 500 m till havet, du går eller cyklar till Löderups Strandbad och Hagestad naturreservat. 4 km bort hittar du Sandhammaren och till Kåseberga fiskeläger och Ales Stenar är det 3 km. Ta en promenad på stranden eller över åsen för en god lunch, eller upplev den fantastiska solnedgången vid Ales Stenar. Dag Hammarskjölds Backåkra hittar du 1 km bort. Det finns så mycket att upptäcka på Österlen!

Kontakt Eva: 070-926 71 00
Boende: 1199 kr för två personer i dubbelrum/natt, frukost och bäddat ingår. Samma kostnad om du vill bo själv på rummet.

www.strandbadsgarden.se