Til Berget med Alphastore

Til Berget med Alphastore


When?

Start time: Monday 08:00 (25 June)
End time: Monday 20:00 (02 July)

About

Til Berget med Alphastore.

Vi har fået den idé at næste år at prøve at samle så mange danske spillere i en samlet platoon til Berget i sommeren 2018. (Man skal afsætte fra den 25/6 – 2/7 – 2018)

Vores ide bygger på at vi laver en Infanteri platoon som er bygget op af grupper med 8-12 mand i hver. Vi vil gerne fremstå ensartet og har derfor besluttet at alle teams skal spille i M84 (kan evt kombineres med grøn ect. Grønne bukser / M84 top f.eks).

Det vi tilbyder er :
1) Mulighed for at deltage til Berget med en masse andre danske spillere. Der vil være nye spillere med, men også spillere med mere end 7 Berget events i bagagen.

2) Vi tilbyder nogle træningsdage (på sjælland i nogle weekender) hvor vi skal arbejde med kommunikation, og arbejde sammen i grupper og som platoon. Så har folk en chance for at lærer hinanden at kende.

3) Vi tilbyder at stå for billetbestillingen. Der vil her komme en deadline for indbetaling af penge hvis man vil med på denne. Men man har også mulighed for at bestille selv hvis man heller vil dette.

4) Vi vil undersøge muligheden for fælles transport derop for dem der kunne tænke sig dette. Afhængigt af hvor mange deltager der er interesseret i dette vil vi se på mulighederne: Kør selv i private biler, leje af transportere, eller kørsel i bus frem og tilbage.

VIGTIGT! Man kan frit vælge hvor meget man vil være med til, men hvis man skal være med i nogen af de overstående ting skal deadline overholdes. For sent tilmeldinger til ting betyder at man ikke deltager og selv står for den del hvor deadline er overskredet.

Hvad koster det?
Normalt skal med regne med en tur til Berget koster i omegnen af 3500,00kr +/- for billet, transport, bro. Prisen afhænger af hvordan vi finder ud af at komme derop. Det kan sagtens være en del billigere men vi vil hellere have at men sætter nok til side hvis det ikke bliver billigere.

Første beløb der skal betales er omkring 1100,00kr for billet, armbånd, og soveplads i et af Bergets telte.
Disse skal betales i oktober i år.

Alt med transport skal betales senest i start april for at sikre at folk ikke falder fra i sidste øjeblik og ikke betaler.

Hvad får Alphastore ud af det?
Vi laver nogle custom Alphastore pathces til deltagerne der skal afsted som de skal bære synligt på deres uniform/udstyr samt vi har et Alphastore flag med som skal hænge i lejren.
Vores fortjeneste = lidt reklame / Du får en gratis patch ;-)
Hvis det lyder som noget for dig så join vores facebook gruppe: ” Til Berget med Alphastore - 2018”

Alle F.A.Q. foregår på den overstående facebook gruppe.Upcoming events at Sundsvall, Sweden

APV nivå 1-2 (Arbete på väg )

APV nivå 1-2 (Arbete på väg )

Monday 08:00 (22 January)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall

Hotell- och kockstudier i Schweiz - Träffa oss i Sundsvall!

Hotell- och kockstudier i Schweiz - Träffa oss i Sundsvall!

Thursday 09:00 (22 February)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall

Självförsvarskurs för kvinnor

Självförsvarskurs för kvinnor

Saturday 10:00 (05 May)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall

Blodomloppet i Sundsvall 2018

Blodomloppet i Sundsvall 2018

Tuesday 18:00 (28 August)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall