Sommarkollo 2018

Sommarkollo 2018


When?

Start time: Thursday 16:00 (28 June)
End time: Thursday 11:00 (05 July)

About

#KOLLOBASSHOLMEN2018

PERIODER & DATUM
1: torsdag 28 juni – söndag 1 juli
2: måndag 2 juli – torsdag 5 juli

Kollobassholmen är ett kreativt retreat där du som deltagare tar med ditt projekt och jobbar med det du vill under dagarna; målar, fotar, täljer, komponerar, skriver, musicerar.
Vi kommer i ett nytt kreativt sammanhang och lär känna nya vänner, vi ser och inspireras av varandras liv och verk och så äter vi en lång middag alla tillsammans på kvällen.

Ön Bassholmen är en orörd pärla som ligger ovanför Orust, mellan Flatön och Skaftölandet. Bassholmen är ett naturreservat och naturen är vacker och varierande med klippor, stränder, ekskog, ängar och tallskog. På somrarna finns betande kor som håller landskapet öppet och levande.

Maten arrangeras i matlag där du ihop med andra deltagare planerar och genomför en middag. Så trots att du är där med ditt eget projekt skapas en gemenskap i matlagen. Kvällarna avslutas oftast med bastubad nere på bryggan!

RESA
Resan till Kärlingesund ordnar alla själva och där kommer Lotta eller Markus och hämtar er i en liten båt till ön.

MAT
Ingen affär finns på ön så ta med allt du behöver!
• FRUKOST – frukost ingår men uppdukning/diskning sker av ett matlag/dag.
• LUNCH – ta med själv
• MIDDAG – matlagen planerar/handlar och har med maten till ön samt ansvarar för en middag med lagning/dukning/diskning. Varje person lägger 300:- i sitt matlags budget och handlar mat för detta.

ÖVRIGT
Ta med sängkläder, standarden är enkel och vi alla kommer att få dela rum i olika konstellationer. Ta även med kläder efter väder samt badkläder och handduk då det finns även en bastu som vi kommer ha tillgång till 2 timmar/dag. Och glöm inte det som ni vill jobba med !

PLATSER & PRIS
Gällande period 1 & 2 är priset är 2150:-/person inklusive moms. 500 är anmälningsavgift och betalas inte tillbaka vid avbokning. I priset ingår logi, frukost och båttur t.o.r Kärlingesund men 300:- tillkommer för middagsmaten.

ANMÄLAN
Anmälan görs till kollobassholmen@gmail.com. Skriv namn, företagsnamn, adress, telefonnummer och e-postadress samt eventuella allergier eller annan specialkost.
Vid bekräftelse om plats betalas 500 kr in som anmälningsavgift och det fungerar som säkerställande av bokad plats. Vid avbokning senare än 10 dagar innan starten debiteras fullt pris.

KONTAKT
Mail: kollobassholmen@gmail.com
Telefon: 0705-22 22 31

Varmt välkomna till sommar-Kollobassholmen 2018!
/Lotta & Markus