Självförsvarskurs för kvinnor

Självförsvarskurs för kvinnor


When?

Start time: Saturday 10:00 (05 May)
End time: Saturday 17:00 (05 May)

About

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Varje år arrangeras otaliga självförsvarskurser där hundratals tjejer och kvinnor i alla åldrar deltar. Självförsvarsskolan ligger i centrala Stockholm, men kommer nu för tredje gången på besök till Sundsvall.

Lördagen 5 maj arrangeras en intensiv heldag som riktar sig enbart till tjejer och kvinnor. En lägsta åldersgräns är bestämd till 14 år. Kursen genomförs i centrala Sundsvall. Exakt adress uppges i bokningsbekräftelsen som skickas ut via e-post.

Kursen är den i särklass mest välbesökta i sitt slag i landet. Med hela 7 h teori, taktik och praktik saknar den motsvarighet på marknaden. Inga förkunskaper krävs. Ingen utrustning behövs. Som deltagare är du naturligtvis försäkrad.

UR INNEHÅLLET
- riskanalys (när är jag som mest sårbar?)
- preventiva trygghetsåtgärder
- genomgång av olika överfallslarm/sprayer
- åskådareffekten (hur bryter jag den?)
- högprocentslösningar inom våld
- scenariebaserade övningar
- träning under simulerad stress/rädsla
- fullkontaktsövningar mot män
- genomgång av nödvärnsrätten (när får jag använda våld?)

Pris: 850 kr/person.

OM INSTRUKTÖRERNA
Självförsvarsskolans instruktörer är valda med omsorg och består utav både män och kvinnor. En grupp erfarna pedagoger med ändamålsenlig auktoritet.

Instruktörerna är utbildade och licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Merparten har civil yrkesanknytning till ämnet genom arbeten inom polisen eller säkerhetsbranschen. Flera är dessutom erfarna samtalsstödjare med mångårig bakgrund inom Brottsofferjouren. Sammantaget finns stor erfarenhet av att hantera och bemöta människor som utsatts för våld eller övergrepp.

Träningsmässigt besitter personalen stora kunskaper inom nödvärnsvåld, laga befogenhet och tredjepartsskydd. Instruktörerna är utbildade inom kampformer som Krav Maga och Defendo. Flera har även mångårig bakgrund inom kampsporter som MMA och boxning.

BOKNING
Antalet platser till kursen är begänsat. Det krävs därför att platsen förbokas. Som deltagare väljer du sedan själv om du vill förskottsbetala eller betala på plats under kursdagen.

För att boka plats klickar du på länken nedan. Du fyller sedan i dina uppgifter, samt väljer kursdatum och ort. Bokar du även åt andra måste du fylla i formuläret för en person i taget. När vi mottagit din bokning erhåller du en bekräftelse via epost. Där framgår även all nödvändig information inför kursdagen.

Länk till bokningsformulär (du hittar bokningsknappen längst ner)

http://sjalvforsvarsskolan.nu/kurs/

FRÅGOR?
Kontakta gärna Självförsvarsskolans kundtjänst om du har några frågor. Du når oss via e-post, telefon eller genom att skicka ett direktmeddelande här på Facebook.

SJÄLVFÖRSVARSSKOLAN
08-124 467 67
bokning@sjalvforsvarsskolan.nu

Varmt välkommen!Upcoming events at Sundsvall, Sweden

APV nivå 1-2 (Arbete på väg )

APV nivå 1-2 (Arbete på väg )

Monday 08:00 (22 January)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall

Hotell- och kockstudier i Schweiz - Träffa oss i Sundsvall!

Hotell- och kockstudier i Schweiz - Träffa oss i Sundsvall!

Thursday 09:00 (22 February)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall

Til Berget med Alphastore

Til Berget med Alphastore

Monday 08:00 (25 June)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall

Blodomloppet i Sundsvall 2018

Blodomloppet i Sundsvall 2018

Tuesday 18:00 (28 August)
Sundsvall, Sweden, Sundsvall