RITA ORA SKELLEFTEÅ 30 qershor

RITA ORA SKELLEFTEÅ 30 qershor


When?

Start time: Saturday 18:00 (30 June)
Music

About

Ylli internacional që mbushi sheshin në Prishtinë për festën e 10 vjetorit ku nuk mungonin dhe adhurues nga Konispoli vjen në Skellefteå. Oranizatorët kanë përhapur lajmin me shumë gëzim për festivalin e verës në Suedi, sepse ishte e veshtirë të rezervohej një nga yjet me famë botërore. Gjithashtu të gëzuar jemi dhe ne Shqiptarët që jetojmë në Suedi ☺