Flugfiskekurs i Lilla Lövsjön

Flugfiskekurs i Lilla Lövsjön


When?

Start time: Saturday 09:00 (12 May)
End time: Sunday 16:00 (13 May)

About

EL-GE sportfiske arrangerar nu en 2-dagars kurs som vänder sig främst till dig med mindre erfarenhet av fiske med flugspö.

2 erfarna Team-fiskare från EL-GE erbjuder in till en 2-dagars upplevelse med flugbindning, praktiskt fiske, kastteknik, möjlighet till flytringsfiske samt avkoppling i gott sällskap. Vi kommer finnas till hands för att utveckla din kastteknik samt lära dig olika strategier hur du effektivast tar dig an ett regnbågsvatten. På kvällen binder vi tillsammans upp effektiva mönster att pröva under söndagen.

Utöver fisket, kommer vi göra vårt bästa för att du ska trivas under dagarna. Vid stugan finns vedeldad bastu och får du lust att ge dig ut på en paddeltur i Stora Lövsjön så finns det kanoter att låna.

All mat ingår i priset, men hittar du inte blåbär i skogen kan det vara bra att ha med sig lite att tugga på mellan målen, eller om fisket är trögt.

Vi samlas vid stugan kl 09.00 på lördag morgon. Då kan ni passa på att lämna av packning. Vi går igenom programmet innan vi tar en promenad genom skogen till Lilla Lövsjön, på jakt efter sjöns starka regnbågar. Här finns även flytringar att låna.

Vi bryter för lunch kl 12.00 då vi bjuder på högrevsburgare med tillhörande dryck vid ett av sjöns vindskydd. Efter lunch fiskar vi hela eftermiddagen.

Klockan 17.30-19.00 finns ledarna vid stugan för de som vill provkasta lite andra utrustningar.

Vid sjutiden bjuds det på middag med öl/vin till. Efter middagen är det fritt fram för bastubad eller flugbindning i storstugan.

Efter söndagens frukost går vi åter till sjön. Lunch serveras vid 11.30 och det gemensamma fisket avslutas 16.00. Möjlighet finns att fiska vidare på egen hand.

Lövsjöstugan ligger avskilt i storskogsmiljö med strandtomt mot Stora Lövsjön, ca 15 min promenad från Lilla Lövsjön, nära Gråbo. För mer info, se länk.

http://xn--lvsjstugan-ecbd.se/

Att ta med: Sängkläder, lakan, örngott eller sovsäck och kudde.

Tugg mellan måltiderna, flugfiskeutrustning, vadare.

Meddela i god tid om du saknar något. så ordnar vi med låneprylar.

Målgrupp: Nybörjare
Max antal: 10 pers
Datum: 12-13 maj
Tid: 09.00 lördag till 16.00 söndag
Plats: Lövsjöstugan, Gråbo
Mat: frukost på söndagen, lunch bägge dagarna och middag på lördagen samt dryck ingår.
Pris: 1950kr (Bokningsavgift 500:- Slutfakturan betalas 14 dagar innan kursstart, för avbokningar senare än 14 dagar återbetalas inte dina utgifter)

För bokning, kom in till butiken eller ring oss på 031-220570
Du kan även boka din plats direkt på vår webbshop:
https://www.el-ge.se/flugfiskekurs-i-lilla-lovsjon-12-13-maj